Kurv

  • Ingen produkter i kurven.

PHOTOCAT

OM PHOTOCAT

Photocat A/S er en dansk ”Green Tech” virksomhed, som blev grundlagt i 2009 med en klar mission om at rense den luft, som vi indånder. Virksomheden har kontor, laboratorium og produktion i Roskilde og herfra udvikler de innovative bygningsmaterialer og overfladebehandlinger der udnytter energi fra solen til at forbedre luftkvaliteten. Photocat’s teknologiske platformen bygger på den fotokatalytiske teknologi, som blev opdaget tilbage i 1972 (Fujishima & Honda, 1972) og som efter teknologiens opdagelse blev nomineret til Nobelprisen i kemi (Pendlebury, 2012).

Photocat står i dag med fotokatalytiske løsninger, som kan anvendes på overflader i bebyggede områder, ude som inde, og som udnytter energi fra dagslys til at omdanne giftige kvælstofilter, og dermed medvirke til at give ren luft.

I Danmark er Stonetreatment eksklusiv distributør og forhandler af Photocat’s fotokatalytiske efterbehandling. Behandlingen bidrager til et bedre miljø i form af forbedret luftkvalitet og bidrager til at overflader kræver mindre vedligehold da den fotokatalytiske teknologi også nedbryder organisk materiale.

Kontakt os

Udfyld felter market med (* )