Kurv

  • Ingen produkter i kurven.

OM LAUZON

SKOVFORVALTNING

Hos Lauzon er vi dybt bevidste om den uvurderlige værdi af vores vigtigste ressource: træ. Derfor følger vi nøje den bedste praksis for skovforvaltning. Vi fokuserer på streng overholdelse af de højeste miljøstandarder, samtidigmed at vi nøje planlægger og udfører træfældningen. Vi er omsorgsfulde forvaltere af næsten to millioner hektar skov, som vi har fået betroet, og vi arbejder utrætteligt på at gøre tingene rigtigt fra skov til gulv.

ANSVARLIG SOURCING

Når du vælger et Lauzon-gulv kan du være sikker på, at vores politik er udviklet med det formål at beskytte skoven i mange generationer fremover. Hvad enten det drejer sig om canadisk eller impor teret træ, udvælger vi kun træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Derudover er vi i fuld overensstemmelse med den amerikanske Lacey-lov i forhold til import af lovligt fældet træ i producentlandet. Vi er ISO 14001-cer tificerede for vores miljøstyringsprocesser, herunder hvordan vi måler vores miljøpåvirkning og arbejderpå at forbedre vores resultater. Hvis du er miljøbevidst, giver Lauzon dig ro i sindet.

RESSOURCEOPTIMERING

Vores topmoderne savværk sætter os i stand til nøjagtigt at afstemme produktionen efter efterspørgslen med fuld udnyttelse af hvert stykke træ. Sammenlignet med branchestandarderne tillader vores miljøansvarlige produktion os at fremstille flere planker af samme mængde træ, så vi er med til at reducere miljøpåvirkningen.

GENANVEND, GENBRUG

For at minimere vores aftryk på miljøet har vi indført en nul-spild-politik som en vigtig del af vores produktion. Den primære energikilde til vores lufttørrere og til opvarmning af vores fabrikker kommer fra egne høvlspåner og eget savsmuld. Det, vi ikke bruger, laver vi til CO2-neutrale træpiller til brændeovne. Vi deler dit ønske om en grønnere verden. år du vælger et Lauzon-gulv, får du et bæredygtigt og naturligt produkt.