Kurv

  • Ingen produkter i kurven.

LAUZON

Kvalitet og holdbarhed

LABORATORIETESTET

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet. Pure Genius giver et sundere indeklima.

PERFEKTION GENNEM PRÆCISION

Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.

VARIG EFFEKTIVITET

Pure Genius gør luften i dit hjem op til 85 % renere. Bevarer sin effekt, så længe overfladen bevares intakt.

KVALITETSKONTROL

Hver dag arbejder vi for at sikre, at dine gulve på alle måder lever op til de højeste standarder. Det starter med vores strenge kvalitetskontrol. Din investering vil holde i rigtig lang tid i al sin skønhed. Det lover vi.

PERFEKT HÅNDVÆRK

Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.

PERFEKT TILPASSET

Vores not og fer er præcisionsudført under anvendelse af den mest avancerede teknologi til rådighed. Vores 4-sidede micro-V-kanter er blandt de allerbedste på markedet og giver den mest gnidningsfrie overflade, du nogensinde kommer til at gå på.

GARANTERET HOLDBARHED

Vores fremstillingsprocesser sammen med vores flotte finish giver langvarig beskyttelse af gulvet, hvilket afspejler sig i længden af vores garantier:

35 år – Designer Collection

30 år – Ambiance Collection

25 år – Essential Collection

Hvis du mener, at det perfekte er uopnåeligt, er det måske, fordi du aldrig har gået på et Lauzon-gulv.